SIERADEN RTJ 50% korting


RTJ   SIERADEN 

UITVERKOOP : Alle RTJ sieraden nu voor de helft van de prijs. 

Sieraden van RTJ, wie of wat is RTJ en wat voor sieraden vindt u hier.

RTJ staat voor RingtoJewel. RingtoJewel is een dochter van het moederbedrijf Jacomaro. De sieraden die u hier vindt zijn allen handgemaakt en meestal uit de categorie Chainmail.
Vaak krijgen wij vragen van bezoekers of wij geen handgemaakte sieraden verkopen. De hobbyisten doen het zelf, maar niet iedereen heeft deze mooie gave of geduld om zelf aan de slag te gaan. Daarom hebben wij besloten deze pagina's met sieraden voor u te maken onder de naam van RTJ.

Een aantal van deze sieraden zijn door ons gemaakt t.b.v. tutorials, D.I.Y. pakketjes of als Inspiratie. Van elk sieraad wordt slecht één exemplaar gemaakt. Deze sieraden worden met kortingen en tegen een zeer aantrekkelijke verkoopprijs aangeboden.

Maar ook zult u hier sieraden aantreffen die uitsluitend door RTJ gemaakt zijn en niet beschikbaar zijn als tutorial, D.I.Y. pakketjes of als Inspirate bij Jacomaro.  Deze zijn écht uniek, ook hiervan wordt slechts 1 sieraad gemaakt. Wel kan het zijn dat u hetzelfde sieraad terugvindt maar dan in een andere kleur- en/of materiaal combinatie, deze zijn dan ook niet identiek. Deze sieraden  hebben de normale verkoop prijzen.

Ook zult u sieraden aantreffen die niet door ons gemaakt zijn maar rechtstreeks ingekocht bij leveranciers. Dit zijn duurzame sieraden in het iets hogere segment.

De sieraden worden onderverdeeld in verschillende categorieën, deze staan op sub. pagina's. Als u meer wilt weten over maliën leest u dan vooral de pagina Info Maliën. Voor meer info over plated materialen adviseren wij u de pagina Info Plated Materialen goed door te lezen.

Heeft u een sieraad gezien wat u mooi vindt maar wilt u deze in een aangepaste lengte, stuurt u ons dan een mailtje of het gewenste sieraad in lengte is aan te passen. Doet u dat voordat u een sieraad besteld, dan kijken wij vooraf of het mogelijk is. Houdt u er rekening mee dat er mogelijk een meerprijs gerekend moet worden.

Wij wensen u veel genoegen bij het uitzoeken van een passend sieraad. Vindt u op dit moment niets geschiktst? Komt u later nog eens terug, er worden regelmatig nieuwe creaties toegevoegd.
Indien u vragen heeft stuurt u dan een mailtje naar: info@ringtojewel.nl of naar info@jacomaro.nl

De sieraden worden voorzien van een Jacomaro RTJ naam label. Dit label is speciaal ontworpen voor Jacomaro RTJ door Sazz. Het is een prachtig extra stukje sieraad aan het al exclusieve ontwerp wat u uitzoekt. De sieraden worden (indien mogelijk) op luxe wijze verpakt. Dat is een extra cadeautje voor de ontvanger!

 

 

 

 


 

 

© 2008 - 2021 Jacomaro *van ring tot sieraad* | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel