UITVERKOOP

GROTE UITVERKOOP:

Veel artikelen uit ons assortiment bieden wij voor de helft van de prijs aan.  De meeste van deze artikelen gaan voor inkoop prijs of zelfs daaronder weg.
In het menu vindt je pagina's en/of sub pagina's met artikelen waar een korting op toegepast is van 50%. Ja, je leest het goed,
gehalveerde prijzen!! Wil je weten of jouw favorieten ook voor de helft van de prijs te koop zijn, kom dan elke dag even kijken. Want elke dag voegen we er weer een aantal nieuwe bij. Sla nu je slag. OP=OP.

Voor de artikelen met 50% korting is geen code nodig, de prijzen zijn al aangepast. De artikelen kunnen ook niet geruild of geretourneerd worden.

Zijn je favorieten niet afgeprijsd? Niet getreurd, hiervoor kun je ook nog gebruik maken van ons speciaal Kortings Systeem, ook daarmee kun je mooie kortingen behalen. Hiervoor is wel een code nodig, deze staan vermeldt op de pagina met het kortings systeem en je moet zelf de juiste code bij het juiste bedrag invoeren. Achteraf verrekenen is niet mogelijk en de korting is ook niet inwisselbaar voor contanten.

Voor alles geldt: ZOLANG DE VOORRAAD STREKT!

© 2008 - 2021 Jacomaro *van ring tot sieraad* | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel