MOBIUS FLOWER BALL AAN RUBBER KOORD

Hieronder treft u een gratis tutorial voor het maken van D.I.Y. pakket 136.
Volg de stappen uit de werkbeschrijving en u creëert een super leuke ketting.

Uitleg Mobius patroon:
Bij een mobius patroon worden alle ringen, ring voor ring, door het centrale midden van de verwerkte ringen gehaald. 

Stap 1: Sluit 1 grote ring. Haal een nieuwe open ring door de gesloten ring en sluit deze. Haal een nieuwe open ring door het centrum van beide ringen en sluit deze. Herhaal dit met alle overige grote ringen, hierbij wordt de laatste toegevoegde ring nog niet gesloten.  Zorg ervoor dat elke nieuwe ring telkens door het centrale midden van alle ringen gaat! 
Stap 2: Zet nu de zwarte rubber ring 2.0x10.0mm. aan de grote ring uit de vorige stap die nog niet gesloten was, daarna sluit je deze ring. Open de ringen 1.6x6.6mm. en 2.4x13.2mm. en haal deze ook door de laatste grote ring waat je zojuist de rubber ring aangezet hebt, voordat je de ringen sluit haal je deze ook door de opening van de bail. Daarna sluit je de ringen. Haal het rubber koord door de bail.
Satp 3: Zet de koord eindkappen aan het rubber koord en knijp deze vast. Zet aan de ene zijde van het koord een ring 1.2x5.0mm. en voor het sluiten ook de karabijn sluiting. Daarna sluit je de ring. Zet eenzelfde ring aan het andere einde van het koord en sluit deze.

En zie............uw ketting is klaar!
Et voilá..........votre collier est prêt!
Und sehen Sie.........ihre Kette ist fertig!
And See..........Your necklace is ready!

 

 

© 2008 - 2021 Jacomaro *van ring tot sieraad* | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel