gekleurd gezaagd mat 50% korting

LEEGVERKOOP:  Alle ringen op deze pagina nu met 50% korting.

De leverancier van de maliënringen stopt met het maken van de machinaal geknipte gekleurde ringen, deze zullen gefaseerd vervangen worden door nieuwe matte gekleurde gezaagde ringen. Deze nieuwe ringen worden met hetzelfde proces vervaardigd als de bestaande gezaagde ringen, alleen de laatste stap, het glanzend maken, wordt niet gedaan. Zo houden deze ringen een matte teint. De nieuwe kleuren komen ook niet meer overeen met de oude machinale ringen. Ook zijn deze kleuren anders in vergelijking met de glanzende gezaagde ringen, dit komt omdat de laatste stap niet in dit proces gedaan wordt. De prijs van deze ringen zijn een stukje hoger dan bij de oude machinale ringen en liggen ongeveer op één lijn met de gezaagde ringen met glans die wij in het assortiment hebben. De ringen worden geleverd per 250st.
Vanaf 1-6-2020 verpakken wij de ringen als bulk verpakking. Dit wil zeggen, als u meerdere aantallen per artikel besteld (b.v. 3 x 250st.) dan gaan deze in 1 zak als bulk. Dit om zoveel mogelijk plastic te reduceren. Indien u dit niet wilt maak dan even een aantekening bij uw bestelling bij operkingen.

Deze vernieuwing zal zowel bij de leverancier als bij ons in fases plaatsvinden. Op het  moment dat er een kleur van de machinaal geknipte  ring is uitverkocht zal deze vervangen worden door de nieuwe matte gezaagde kleur. Dus mocht u nog machinale ringen nodig hebben, dan adviseren wij u om de maximale ringen die u nodig heeft in één keer af te nemen, anders loopt u het risico dat deze niet meer na te bestellen is.

De voordelen van de nieuwe ringen zijn:

  • 2x kleuren coating i.p.v. 1 x en daardoor minder kras gevoelig
  • mooie matte  kleuren en een gladde zaagsnede.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2008 - 2021 Jacomaro *van ring tot sieraad* | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel