Kumihimo 50% korting

Video Basis uitleg met 8 draden.

Of bekijk de basis uitleg bij de TUTORIALS.

UITVERKOOP : alles voor de helft van de prijs. 

KUMIHIMO Japans weven.

KUMIHIMO is van oorsprong een zeer oude Japanse vlechtkunst waarbij prachtige koorden geweven kunnen worden.
​Kumi staat voor vlechten en himo staat voor koorden. 
​Het lijkt heel ingewikkeld maar in werkelijkheid is het heel eenvoudig. Ook heel leuk om samen met kinderen te doen.

Deze Japanse vlecht techniek is ook heel leuk om te combineren met de chainmail techniek. Je kunt er zeer creatieve dingen mee maken. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt. Je kunt vele soorten materialen gebruiken om te vlechten zoals: glanzend satijnkoord, waxkoord, leren veters, S-lon Miyuki draad, zijde koord/band etc.Hoe dikker het draad waarmee je vlecht hoe dikker/breder het eindresultaat wordt.

Een aantal onderdelen zijn beschikbaar zoals verschillend draad en koord en een aantal Kumihimo schijven. De bobbins/draadspoelen zijn niet direct noodzakelijk, wel heel handig met lange draden (meer dan 1 meter). Deze voorkomen het in de war raken van de draden. Vooral als je met kralen werkt zijn deze eigenlijk onmisbaar.

Het vlechten gebeurd met behulp van een Kumihimo disc. Ben je geinterresseerd?
​Bekijk dan alvast het You Tube filmpje hierboven voor de basis techniek. Op You Tube staan verschillende video's met technieken op zowel ronde schijven als vierkante schijven. Met ronde schijven maak je een ronde band en met de vierkante schijven maak je een platte band.

Kumihimo is ook heel leuk te combineren met de maliën technieken. Dus wil je eens wat nieuws...........leef je uit, het is geweldig leuk om te doen!

Voorbeeld Kumihimo ketting i.c.m. maliën.

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

© 2008 - 2021 Jacomaro *van ring tot sieraad* | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel