Verzend en Retourbeleid

 

NIEUWE CONSUMENTENWET EN REGELGEVING ALGEMENE VOORWAARDEN

Op 13 juni 2014 is de nieuwe consumentenwet ingegaan. Met deze nieuwe wetgeving zijn er een aantal veranderingen voor webwinkels in werking getreden. Alle overeenkomsten welke voor deze datum van toepassing waren, zijn hiermee komen te vervallen. 

MILIEU

Wij denken ook aan het milieu en verpakken onze artikelen vanaf 12 juni 2020 in bulk verpakkingen. Hetgeen betekent: U neemt meerdere aantallen per artikel, wij verpakken dit in 1 zak en niet meer in de aantallen zakjes. Hiermee reduceren wij veel plastic. Bent u het niet eens met deze beslissing, plaats dan een opmerking bij uw bestelling.

HERROEPINGSRECHT/RETOURBELEID

De klant heeft het recht zijn order geheel of gedeeltelijk te herroepen binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst. Binnen deze termijn dit schriftelijk te melden via: info@jacomaro.nl

RETOURFORMULIER

Wanneer de klant een bestelling of een gedeelte hiervan, wenst te retourneren dient de klant een volledig ingevuld en ondertekend retourformulier mee te zenden met de artikelen die men wenst te retourneren.

Het herroepings- en retour formulier kunt u hier downloaden.

ALGEMENE VOORWAARDEN zijn aangepast aan de nieuwe consumentenwet. 

Deze kunt u hier downloaden

VERZENDKOSTEN, HOE ZIT DAT.

Voor een bestelling worden verzendkosten gerekend, deze moet verzonden worden en hier zijn kosten aan verbonden welke worden doorberekend aan de klant incl. 21% BTW.

Retourzending, krijgt de klant het volledige bedrag van aankoop incl. verzendkosten terug betaald?

Ja, bij een volledige retourzending ontvangt de klant binnen 3 werkdagen het hele factuurbedrag retour, inclusief de verzendkosten.

Bij een gedeeltijke retourzending ontvangt de klant het bedrag van de geretourneerde artikelen binnen 3 werkdagen retour, in dit geval wordt er geen teruggave gedaan van de verzendkosten.

De kosten van de artikelen die de klant wenst te retourneren  zijn voor rekening van de klant.

© 2008 - 2021 Jacomaro *van ring tot sieraad* | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel