speciaal project: World of Fantasy

Met dit speciale project duiken we in de wereld van fantasie. U ziet hier kant en klaar pakketjes van vlinders, feeën, engelen en duistere demonen. De patronen op de vleugels zijn met een laser ingegraveerd. Let goed op de patronen van de vleugels, want deze zijn zo gegraveerd dat er linker- en rechtervleugels zijn.

De pakketjes zijn compleet met materialen, zonder patronen en gereedschap. Een bijpassend patroonblad voor elk pakketje kunt u apart bestellen, deze vindt u boven de pakketjes. Dit geeft u de mogelijkheid om desgewenst meerdere pakketjes te bestellen in verschillende kleuren en u niet bij elk pakketje eenzelfde patroonblad hoeft mee te bestellen. Voor de tangen adviseren wij de krombek- of de spitse platbek tangen. Met behulp van deze tangen kunt u beter bij de ringen om deze te sluiten. Met brede platbek tangen wordt dat bijna onmogelijk.

Bij elk pakketje kunt u een keuze maken in de kleur van de vleugels en/of de ringen. U kunt zelf kiezen of u een pakketje helemaal in 1 kleur neemt of in een combinatie van kleuren.

De moeilijkheidsgraad van de pakketjes is: beginner.
De instructies op de patroonbladen zijn gemaakt voor een beginner, zeer uitgebreid met afbeeldingen en teksten.

De patronen van Demonen in aluminium/polycarbonaat  en Toverfeeën zijn bijna hetzelfde. Omdat er gebruik wordt gemaakt van verschillende afmetingen en materialen hebben wij voor deze allen een apart instructieblad gemaakt.

Wij willen u erop wijzen dat patroonbladen eigenlijk onmisbaar zijn om de verschillende pakketjes in elkaar te zetten. Ook al lijken de verschillende setjes eenvoudig om het zonder te doen, de ringen die erbij worden geleverd komen heel nauw en is precisiewerk. Op de patroonbladen staat duidelijk aangegeven welke afmetingen waar geplaatst moeten worden en waar "lastige punten" zitten in een patroon. Ook wordt hierop aangegeven hoe u een setje in de juiste vorm kunt krijgen.

Mocht u toch besluiten het zonder patroonblad te doen dan is dat geheel op eigen risico.

Dit project, the world of fantasy, is een tijdelijk project en stopt zodra de voorraden op zijn. Geniet ervan zolang deze duurt. Laat uw fantasie spreken en maak er uw eigen wonderlijke creation of fantasy van. Enjoy..

inspiratie%20voorbeeld.jpg   giletje voorzijde.jpg   giletje achterzijde.jpg

Hierboven op de meest linker afbeelding ziet u een inspiratie voorbeeld. De afbeeldingen in het midden en rechts laten zien hoe wij dit Inspiratie voorbeeld van de Demone verwerkt hebben in een los giletje. Aan de achterzijde ter hoogte van de schouderbladen komt nog een extra kettinkje, zodat de kettingen niet van de schouders kunnen glijden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2008 - 2020 Jacomaro *van ring tot sieraad* | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel