Tsjechisch glas/ringen/spikes 50% korting

UITVERKOOP: Alle artikelen op deze pagina nu voor de helft van de prijs.

 

Preciosa Twins

Tsjechische glaskralen "Preciosa Twin". Leverbaar in 5 kleuren. Deze glaskraaltjes hebben 2 rijggaten, leuk om deze te verwerken in je Chainmail creaties. De kraaltjes hebben een afmeting van 5x2.5mm., zijn ovaal van vorm. Afmeting en vorm kunnen licht variëren. Inspireer jezelf als designer met de vele creatieve toepassings mogelijkheden. Gebruik ze b.v. als kleine connector i.c.m. kleine chainmail ringetjes.

Glaspendants/Spikes

Nieuw in het assortiment: Pendants van Tjechisch Glas in de vorm van spikes. Op dit moment zijn deze leverbaar in 2 afmetingen en in 3 kleurcombinaties. Deze glasspikes zijn van hetzelfde materiaal als de glasringen hieronder en afkomstig uit Tsjechië. Leuke nieuwe toepassing voor toepassing in al uw sieradenwerk. Het boorgat zit in het breedste deel van de spike en is ongeveer 1.0mm. Het leuke aan deze spikes is dat elke spike een combinatie heeft van 2 kleuren.

Glasringen
Tsjechisch glasringen zijn gemaakt van geperst glas en te verkrijgen in een aantal prachtige kleuren. Ze zijn 9.5mm. breed en hebben een gat van 3.5mm. Ze zijn heel goed te combineren met de chainmail sluitringen en geven uw sieraden een nieuwe look.

PAS OP: Wees voorzichtig met het verwerken, de artikelen zijn allen van glas en kunnen breken!

 

 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2008 - 2021 Jacomaro *van ring tot sieraad* | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel