schalen polycarbonaat 50% korting

UITVERKOOP : Alle polycarbonaat schalen nu met 50% korting. 

Nieuwe toepassing in schalen. Deze zijn van polycarbonaat.

Wat is Polycarbonaat?
Polycarbonaat is een stevig hard en doorzichtig materiaal dat in tegenstelling tot de meeste kunststoffen hoge temperaturen aankan. Het is gemakkelijk in gebruik en wordt daarom veel gebruikt voor een groot gebied aan toepassingen.

Het materiaal is heel erg licht, 40% lichter dan aluminium. De vorm van de schalen is gemanipuleerd. iets dikker aan de rugzijde en rond het rijggat en dunner aan de rand. De afmeting van de schalen: 14.3x22.2mm. ringgaten 5.6mm.

De transparante schalen hebben 2 "kick" merkjes aan beide zijde van het gat waar ze werden verwijderd uit de mal. Deze zien er geweldig uit als je ze bewerkt met gekleurde gezaagde ringen. Ringmaten 1.2x4.0mm. werken al goed, zelfs met vierkante draad. Hieronder 2 voorbeelden. De schalen zijn verkrijgbaar in blank transparant, zwart, transparant in 5 kleuren en in "glow in the dark".

Als je de gekleurde schalen geheel of gedeeltelijk overlap met 2 kleuren, creeer je een nieuwe kleur. Overlap je b.v. rood met geel, dan ontstaat er een nieuwe kleur oranje daar waar deze overlapt worden.
De schalen "glow in the dark" zijn overdag en bij kunstlicht gewoon blank, in het donker verkleuren deze en geven een felgroene kleur.

Have fun met deze nieuwe schalen.

polycarbonaat transp. voorzijde.jpg

 

 

Sorteer op
 • -50%

  Polycarbonaat schaal geel per 25 stuks
  Polycarbonaat schaal geel per 25 stuks

  Bladvormige kunststof schaal geel. Combineer deze met één van de andere kleuren uit deze serie door ze een stukje te overlappen en creeer zo een nieuwe kleur.
  afmeting: 22.2x14.3mm.
  per 25 stuks

  € 1,75 € 0,88
 • -50%

  Polycarbonaat schaal groen per 25 stuks
  Polycarbonaat schaal groen per 25 stuks

  Bladvormige kunststof schaal groen. Combineer deze met één van de andere kleuren uit deze serie door ze een stukje te overlappen en creeer zo een nieuwe kleur.
  afmeting: 22.2x14.3mm.
  per 25 stuks

  € 1,75 € 0,88
 • -50%

  Polycarbonaat schaal paars per 25 stuks
  Polycarbonaat schaal paars per 25 stuks

  Bladvormige kunststof schaal paars. Combineer deze met één van de andere kleuren uit deze serie door ze een stukje te overlappen en creeer zo een nieuwe kleur.
  afmeting: 22.2x14.3mm.
  per 25 stuks

  € 1,75 € 0,88
© 2008 - 2021 Jacomaro *van ring tot sieraad* | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel