titanium gezaagd/machinaal geknipt 20% korting

UITVERKOOP: Alle titanium ringen nu met 20% korting.

Titanium ringen gekleurd en ongekleurd, gezaagd en machinaal. (Alle vermelde afmetingen zijn binnenmaten) De ringen worden geleverd in aantallen van 25-50-100 of 150 stuks. (afhankelijk van afmeting)
WIJ ADVISEREN VOORDAT U TOT AANKOOP OVERGAAT VAN TITANIUM RINGEN DEZE

Titanium is heel geschikt voor mensen met een metaal allergie, de ringen zijn hypo allergeen. Het materiaal is heel hard en corrosie bestendig. De kleuren zijn prachtig in natuurlijke tinten. De prijzen liggen een stuk hoger in vergelijking met de aluminium ringen. Lees meer over titanium. De titanium ringen worden allen met de hand gemaakt en gekleurd. Gezaagde ringen worden met de hand gezaagd en machinale ringen worden machinaal geknipt.

Uit marktonderzoek is gebleken dat onze titanium ringen gemiddeld 10 tot 15% lager geprijsd zijn (bij aantallen van 100st.) dan bij onze collega retailers. Dit marktonderzoek heeft plaatsgevonden in Nederland, Engeland en Amerika.

De kleuren van gekleurd titanium worden verkregen door verhitting. Dit is dus geen kleurlaag die naderhand aan de ringen worden aangebracht zoals bij de aluminium ringen. Dat is ook de reden waardoor er een verloop in de kleur zit. Bijna geen enkele ring is hetzelfde. Zie de kleurenkaart hieronder welke variatie er kan zijn in b.v. blauw. Deze kleurenkaart is een standaard model, het is mogelijk dat de kleuren welke u ontvangt hier nogal van afwijken. Dit is dan ook geen reden tot restitutie. De ringen worden geleverd in aantallen van 50 of  100st. Deze worden bij de betreffende artikelen duidelijk aangegeven.

kleurenkaart titanium.jpg

ADVIES: Per levering kunnen kleuren erg van elkaar afwijken, bestel daarom altijd voldoende ringen voor een project. De kans is groot dat u bij een nabestelling afwijkende kleuren geleverd krijgt!! Ook in één levering kunnen kleuren onderling verschillen. Zo kan blauw variëren van heel licht blauw naar midden blauw of zelfs met een groene tint erin. Als u wilt werken met een constante kleur kunt u deze ringen beter niet gebruiken.  Door een ring meerdere keren  te openen en sluiten kan deze breken. Dit wordt ook wel een metaal reactie genoemd.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2008 - 2021 Jacomaro *van ring tot sieraad* | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel