glanzend gezaagd 50/60% korting

 

UITVERKOOP : Alle ringen op deze pagina nu met een korting van 50/60%

Hier vindt u alle aluminium ringen glanzend gezaagd per 250 stuks.
Vanaf 1-6-2020 verpakken wij de ringen als bulk verpakking. Dit wil zeggen, als u meerdere aantallen per artikel besteld (b.v. 3 x 250st.) dan gaan deze in 1 zak als bulk. Dit om zoveel mogelijk plastic te reduceren. Indien u dit niet wilt maak dan even een aantekening bij uw bestelling bij operkingen.

Een aantal van de ringen hebben een nieuwe (zuivere) afmeting gekregen. De afmeting die voorheen bij de artikelen stonden staan nog vermeldt bij het artikel, zodat u deze kunt herkennen.
LET OP: Er is niets gebeurd met de afmetingen zelf, deze zijn niet groter of kleiner geworden en zijn nog even groot, alleen staan er nu hele zuivere maten bij vermeldt.

Deze ringen zijn niet gekleurd en hebben de natuurlijke kleur van aluminium. Soms zult u merken dat de ene afmeting helder glanzend is en een andere wat doffer. U kunt "zwarte" handen krijgen bij het verwerken van de ringen. Dit zijn achtergebleven stofdelen (zaagresten) van het zagen of machinaal knippen van de ringen.

Hieronder geven we 2 tips hoe de ringen te reinigen:

  1. Doe de ringen in een schoon droog washandje. Schud het washandje een aantal keren flink heen en weer. Eventueel herhalen.
  2. Maak een handwarm afwas sopje en dompel de ringen hierin. Even flink heen en weer bewegen en daarna goed drogen. Nu bent u het zaagstof kwijt.
Sorteer op
© 2008 - 2021 Jacomaro *van ring tot sieraad* | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel