gekleurd gezaagd glanzend 50% korting

LEEGVERKOOP: Alle artikelen op deze pagina nu met 50% korting. Zolang de voorraad strekt. OP=OP.

Hieronder vindt u alle aluminium ringen in gekleurd gezaagd in aantallen van 250 stuks..

Aluminium is betaalbaar, licht in gewicht (1/3 v.h. gewicht van staal) en gemakkelijk om mee te werken. De afmetingen van deze ringen zijn binnen maten. (I.D. Inside Diameter)

Kleuren kunnen per levering variëren van tint. Ook kunnen kleuren onderling afwijken van elkaar. Hierdoor kunnen er kleine afwijkingen voorkomen. Dit is geen reden tot restitutie.

Alle gezaagde gekleurde ringen worden inmiddels met een nieuw technisch proces gekleurd. De ringen worden tweemaal gekleurd, gehard en glanzend gemaakt. Dit is een kostbaar proces, daarom zijn deze ringen ook een stuk duurder dan de machinaal geknipte ringen. De zaagsnedes zijn niet gekleurd.
Er kunnen minimale verschillen per batch voorkomen in diktes van de ringen. Dit heeft te maken met de kleuring van de ringen. Mocht u kralen willen toevoegen aan ringen neemt u dan altijd kralen met iets ruimere rijggaatjes dan de draaddiktes van de ringen..

Gezaagd (voor al het sieradenwerk): hierbij is de zaagsnede mooi glad, de uiteinden passen perfect op elkaar..

 

Op dit moment zijn er alleen aantallen van 250 stuks bestelbaar. Dit zijn +/- aantallen. De ringen worden afgewogen. Hierdoor is het mogelijk dat u of iets minder, maar meestal iets meer ringen ontvangt dan de vermelde aantallen. Ook kunnen er bij naleveringen kleurafwijkingen zijn. Wij adviseren daarom: Bestel altijd iets meer ringen dan u nodig denkt te hebben voor een project, zodat u een teleurstelling bespaart blijft omdat u ringen tekort komt en de kleur niet meer leverbaar is.

Zodra een artikel is uitverkocht wordt deze onzichtbaar gemaakt totdat deze weer wordt aangevuld.

Vanaf 1-6-2020 verpakken wij de ringen als bulk verpakking. Dit wil zeggen, als u meerdere aantallen per artikel besteld (b.v. 3 x 250st.) dan gaan deze in 1 zak als bulk. Dit om zoveel mogelijk plastic te reduceren. Indien u dit niet wilt maak dan even een aantekening bij uw bestelling bij operkingen.

Sorteer op
Sorteer op
© 2008 - 2021 Jacomaro *van ring tot sieraad* | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel