doe-het-zelf kits

DIY (do it yourself) kits/pakketten

BEGINNERS:

Je wilt graag gaan beginnen met maliën, maar hoe begin je dan? Wat heb je allemaal nodig om te starten?  Deze vragen krijgen wij vaak via onze berichtenbox. Om het je wat gemakkelijker te maken hebben we wat eenvoudige starter setjes voor je gemaakt.
Met deze setjes kun je al een leuke armband of ketting maken. Het zijn complete pakketjes met patroon en materialen. Je kunt kiezen of je deze in glanzend aluminium wilt maken of in een bepaalde kleur of zelfs in een mix van kleuren. De ringen voor deze setjes komen uit het machinale assortiment. Deze zijn een stuk goedkoper dan de gezaagde ringen en geeft je voor een redelijke prijs de  mogelijkheid om eerst even wat te oefenen. Het patroon wat gebruikt is voor deze setjes is het meest gebruikte weefpatroon voor het maliën  en dus een goede start om mee te beginnen.

BEGINNERS EN GEVORDERDEN:

Hieronder kun je een keuze maken uit één van de DIY kits/pakketjes. Elke kit/pakketje is compleet  met benodigdheden, instructiebladen (gelamineerd), naar keuze met of zonder gereedschap. Bij een aantal is er ook een keuze in kleuren en/of materialen. Kits/ Pakketjes voor beginners-met enige ervaring of voor gevorderden.

Alles wordt van het begin tot het einde van het werkstuk uitgelegd d.m.v. tekst en afbeeldingen (in kleur) middels een gelamineerd instructieblad(en)
Alle benodigdheden worden gestickerd en de kleinere pakketjes worden verzonden in een handig sorteerdoosje, de grotere pakketten worden verpakt in zakjes. Zo houdt je alles netjes bij elkaar. Is je pakketje verzonden in een sorteerdoosje en is het werkstuk klaar, dan heb je meteen een handig doosje met vakjes om je volgende ringen en/of kralen en benodigdheden in op te bergen.

Wij wensen je heel veel creatieve uurtjes met deze DIY kits/pakketjes. Vragen? Mail ons gerust.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2008 - 2020 Jacomaro *van ring tot sieraad* | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel