BETAALWIJZE

OP WELKE WIJZE KUNT U BETALEN?

1. iDEAL:

Kiest u voor de betaaloptie iDeal, zorg dan dat u de juiste verzending heeft gekozen. Weet u deze niet of niet zeker kies dan voor de betaaloptie Vooraf overmaken en stuur ons een mailtje voor de juiste verzending. Wij passen uw verzendkosten aan en sturen u een nieuwe orderbevestiging

Betalen met iDEAL is een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen. Wie gebruikmaakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kan direct betalen met iDEAL. Wanneer u bij een webwinkel het iDEAL-logo aantreft, kunt u daar met iDEAL betalen. U hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Wij hanteren een minimum aankoopbedrag van € 5,= om het kosten dekkend te kunnen houden.

Het is mogelijk dat u tijdens een IDeal betaalprocedure vastloopt op de pagina, waardoor u uw betaling niet kunt afronden. Ga via de terug knop naar de vorige pagina en probeer het opnieuw. Lukt dit niet? Sluit de sessie dan af en stuur ons een mailtje. Wij zullen uw order dan verder handmatig in behandeling nemen en u verzoeken het verschuldigde factuurbedrag handmatig over te maken op onze rekening.

3. PAYPAL:

U kunt gebruik maken van Paypal onder de volgende voorwaarden:

  1. U kunt gebruik maken van Paypal, voor deze service worden geen kosten in rekening gebracht, wel is er een minimum bestelbedrag van € 25,= i.v.m. hoge kosten voor betalingen.(controleer s.v.p. eerst of u de juiste verzending heeft gekozen!)
  2. Indien u geen account heeft bij Paypal, dient u deze eerst aan te maken alvorens te kunnen betalen via Paypal.

4. IDEAL VANUIT BUITENLAND:

  1. Vanuit het buitenland online betalen, eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.
  2. Voor deze service worden geen kosten in rekening gebracht. Minimum aankoop € 10.=.
  3. Landen die aangesloten zijn voor deze service:
  • België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Polen, Slowakije, Tsjechië, Italië, Spanje, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

 

2. VOORAF OVERBOEKEN:

  1. U kunt het orderbedrag binnen 7 dagen vooraf overmaken op onze bankrekening, de betaling's gegevens staan vermeldt in de orderbevestiging. Minimum aankoopbedrag € 2,50

 

 

© 2008 - 2021 Jacomaro *van ring tot sieraad* | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel