Info plated materialen

ALLOY: (gelegeerd staal)

Alloy is een mengeling van meerdere metalen welke vergelijkbaar is met Stainless Steel (roestvrij staal). Het materiaal is hard, sterk, slijtvast en het glimt je tegemoet.
Het nadeel echter hiervan is dat er soms nikkel in verwerkt zit, waarvoor sommige mensen allergisch zijn.
Onze alloy silverplate ringen zijn echter vrij van nikkel-lood en cadmium.
Dit geeft geen garantie dat er helemaal geen allergische reacties kunnen voorkomen.

Het mooi houden van silverplate en goldplate ringen  en andere plated materialen.

Wij doen altijd onze uiterste best om goede kwaliteits producten in te kopen. Zo zijn ook onze silverplate en goldplate ringen. Natuurlijk heeft elk product een bepaalde tijdslimiet waarin deze in goede staat blijven. Om dit zo lang mogelijk te behouden geven wij u een paar tips om deze ringen te beschermen en in een goede conditie te houden.

  1. Vermijdt contact met producten welke chemicalièn kunnen bevatten zoals: haarlak, body lotion, parfum, scheerzeep en andere chemicaliën. Hierdoor kunnen de ringen grijzig kleuren.
  2. Draag nooit sieraden tijdens het douchen of zwemmen. Het chloor in zwembaden kunnen de plate laag aantasten en zwart kleuren. Dit geldt zeker voor de silverplate- en zilverkleurige ringen.
  3. Het is zeer af te raden sieraden te dragen tijdens schoonmaak werkzaamheden of afwassen, uw sieraden kunnen verkleuren of zelfs beschadigd raken.
  4. Vermijdt contact met een transpirerende huid, dit zal de plate laag aantasten of zelfs helemaal laten verdwijnen.
  5. Om beschadiging van de zilverlaag en goudlaag te voorkomen is het aan te bevelen om de uiteinden van de platbek tangen af te plakken met een stukje tape. Het mooiste is natuurlijk om 2 sets tangen te hebben, 1 set met tape en 1 set zonder tape. Een ander alternatief is de platbektang met rubber bek, het nadeel hiervan is weer dat u iets minder grip heeft.

Houdt silverplate en goldplate ringen langer mooi door bovenstaande tips in acht te nemen. Ook adviseren wij u, indien u sieraden verkoopt waarin deze producten verwerkt zijn, deze tips door te geven aan uw klanten. Wij zijn niet aansprakelijk voor ondeugdelijk gebruik van deze producten.

Er kunnen hele kleine afwijkingen voorkomen in de diameters van de plated ringen, dit heeft te maken met de dikte van de plate laag. Bestel daarom altijd voldoende of iets meer dan u nodig heeft.

Sorteer op
© 2008 - 2021 Jacomaro *van ring tot sieraad* | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel