Glasrocailles/Seedbeads 30% korting

UITVERKOOP: Ondanks de al zeer lage prijzen, nu nog eens tijdens de leegverkoop 30% extra korting op deze beads

Zeer laaggeprijsde glasrocailles/seedbeads. De prijs is prima in verhouding met de kwaliteit. De rocailles/seed beads op deze pagina zijn onregelmatig, zowel in de afmeting als ook met de rijggaten. Dit tot tegenstelling van de Miyuki beads. Mooiere als de Miyuki beads vindt u niet. De afmetingen en rijggaten die vermeld staan kunnen erg variëren, deze kunnen kleiner of groter zijn dan aangegeven. Daar zit dan ook het prijsverschil in. Maar als u dat niet erg vindt, zijn deze heel goed te verwerken in uw creaties.  Zo bieden wij voor ieder wat wils, voor elk budget.

Er zijn veel nieuwe kleuren toegevoegd aan het assortiment. Alles wordt geleverd in zakjes van 25 gram. Het aantal rocailles per zakje kan variëren van +/- 225 tot +/- 350 kralen per 25 gram. Veel voor weinig en je kunt volop combineren. Veel plezier met deze glasrocailles.

OPMERKING: De kralen kunnen het beste met ringen gecombineerd die een dunne draad hebben. Wij adviseren ringen te gebruiken met 0.8mm.  draaddikte.  Er zullen kralen tussen zitten waar ook deze ringen niet doorheen kunnen. Deze kunt u het beste uitsorteren en gebruiken met draad of dunnere kettel/nietstiftjes.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2008 - 2021 Jacomaro *van ring tot sieraad* | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel